Need help? Call us today
+40312294666

  • Acasa
  • TERMINI SI CONDITII

TERMINI SI CONDITII

TERMENI SI CONDITII

ONLINESALTELE.RO
 

I. Obectivul 


Acești termeni și condiții sunt menite să reglementeze relațiile dintre "ONLINESALTELE.RO" SRL, o. Ruse 7008, st. Beli Lom, № 13, UIC 203147146, denumit mai apoi prescurtat Furnizori, și clienții, denumiti mai apoi  Utilizatori, de la e-shop ONLINESALTELE.RO, denumit mai târziu " ONLINESALTELE.RO’’. 

II. DATE FURNIZOR

Informații în conformitate cu Legea privind comerțul electronic și Legea privind protecția consumatorilor:
1. Numele furnizor: " ONLINESALTELE.RO " SRL
2. Resedința și adresa conducerii: Ruse, 7008, st. Beli Lom, № 13
3. Adresa pentru exercitarea activității: Ruse, 7008, st. Beli Lom, № 13
4. Date de contact: Ruse, 7008, st. Beli Lom, № 13,  Tel: + 40 31 229 4908
5. Intrarea în registrele publice: UIC 203147146
6. Numărul certificatului operatorului cu datele № 1405574 / 08.26.2014
7. Supervizori:
(1) Comisia pentru protecția datelor cu caracter personal
Adresa:. O. Sofia, st."Ivan Evstratiev Geshov" № 15
Tel:. (02) 940 20 46
Fax: (02) 940 36 40
E-mail: [email protected][email protected]
Site-ul: www.cpdp.bg

(2) Comisia pentru Protecția Consumatorului
Adresa: 1000 o. Sofia st. "Slaveykov" №4A, etajul 3, 4 și 6,
Tel:. 02/980 25 24
Fax: 02/988 42 18
Hotline: 111 22 0700
Site-ul: www.kzp.bg
8. Inregistrarea conform legii taxei pe valoarea adăugată № BG 203 147 146 

III. Caracteristicile ONLINESALTELE.RO

ONLINESALTELE.RO este e-shop, accesibil pe adresa de Internet  www.saltele24.online, prin care utilizatorii pot să încheie contracte de vânzare și livrare a mobilierului oferit de ONLINESALTELE.RO, saltele si alte mărfuri, inclusiv următoarele:  
1. Este necesar să se efectueze înregistrarea și stabilirea unui profil pentru vizitarea saitului ONLINESALTELE.RO și utilizarea serviciilor suplimentare pentru a furniza informații;

2.Pentru a efectua declarații electronice în legătură cu atribuirea sau executarea contractelor cu ONLINESALTELE.RO, puteti utiliza pagina de interfață a ONLINESALTELE.RO disponibile pe internet; 

3. Pentru a încheia contracte de vânzare și de livrare a produselor oferite de ONLINESALTELE.RO;

4. Pentru a efectua orice plăți în legătură cu contractele cu ONLINESALTELE.RO, potrivit mijloacelor de plată ONLINESALTELE.RO acceptate. 

5. Pentru a primi informații despre noile produse oferite de ONLINESALTELE.RO; 

6. Pentru a naviga prin toate produsele, caracteristicile, prețurile și condițiile lor de livrare;

7. Să fie informat cu privire la drepturile consumatorului, din care rezultă legea  prin intermediul paginii de interfață a ONLINESALTELE.RO pe Internet;

8. Pentru a-și exercita dreptul de a se retrage din contractul încheiat la o distanță de produse oferite de către contractant, pentru  care se aplică dreptul de retragere a clientului;

9. Pentru a avea acces la aceste condiții generale;
Furnizorul livreaza marfurile și  garantează drepturile utilizatorilor, în condițiitle legii, cu bună-credință, practică acceptată, criterii și condiții sau de drept commercial de utilizator. 

Utilizatorii ce semnează un contract de vânzare a marfurilor oferite de ONLINESALTELE.RO prin intermediul furnizorului de interfață, disponibile pe site-ul său la www.ONLINESALTELE.RO sau prin alte mijloace de comunicare la distanță. În conformitate cu contractul semnat cu beneficiarii de vânzare a mărfurilor, Contractantul va emite și transfera dreptul de proprietate către utilizatorul său desemnate prin mărfurile de interfață. Utilizatorii plătesc plata furnizorului pentru bunurile livrate în condițiile stabilite ONLINESALTELE.RO a acestor termeni și condiții. Remunerația se ridică la prețul anunțat de furnizor la adresa ONLINESALTELE.RO pe Internet.

Livrările furnizorului solicitate de bunuri utilizatorilor în termenii și condițiile specificate de către furnizorul paginii de e-shop și în baza acestor Termeni si Conditii Generale. Transportul naval este determinat separat și în mod specific prețul mărfurilor, cu excepția cazului în care a declarat în mod expres că aceasta este inclusă în prețul mărfii.

Utilizatorul și furnizorul sunt de acord că toate declarațiile  în legătură cu încheierea și executarea contractului de vânzare, acesta poate fi efectuată electronic, prin intermediul declarațiilor electronice, a documentului electronic și semnătura electronică a art. 11 din Legea privind comerțul electronic. Se presupune că declarațiile electronice făcute de către utilizatorii site-ului sunt efectuate de către persoanele menționate în datele furnizate de către utilizator la momentul înregistrării în cazul în care utilizatorul a introdus numele și parola. 

IV. UTILIZAREA ONLINESALTELE.RO

Creează-ți un profil particular.

Pentru a utiliza ONLINESALTELE.RO in privința contractelor de vânzare a mărfurilor, utilizatorul ar trebui să introducă  numele și parola pentru a avea acces de la distanță, în cazurile în care e-shopul  necesită înregistrare. Numele și parola pentru accesul de la distanță se stabilește de către utilizator, prin înregistrarea în format electronic pe site-ul web al Furnizorului. Prin completarea detaliilor și apăsând "Da, accept" și "Înregistrare" Utilizatorul declară că el este familiarizat cu acești termeni și condiții, că fost de acord cu conținutul lor și necondiționat se angajează să le respecte. Furnizorul va confirma înregistrarea de utilizator prin trimiterea unui mesaj către utilizator specificat prin e-mail, care a trimis informații pentru a activa înregistrarea. Utilizatorul confirmă înregistrarea și încheierea contractului prin hyperlink în scrisoarea, care a fost notificată cu privire la înregistrarea prezentată de către contractant. Dupa confirmarea creerii unui cont de catre utilizator,  între el și furnizor apar relații contractuale.

Când utilizatorul se înregistrează este obligat să furnizeze datele lui exacte și prompte. Utilizatorul actualizează imediat datele menționate în cererea de înregistrare, în cazul modificării. Pentru a utiliza funcționalitatea completă a magazinului on-line, Utilizatorul este obligat să efectueze înregistrare on-line pe e-shop. Furnizorul nu va fi răspunzător în cazul în care pentru lipsa de utilizator înregistrare efectuată nu este în măsură să utilizeze funcționalitatea completă a magazinului on-line, inclusiv în ceea ce privește exercitarea drepturilor în temeiul contractului, posibilitatea de a pretinde un preț mai mic și funcții similare. 

Adresa de e-mail furnizate la înregistrarea inițială a utilizatorului, precum și orice adresă de e-mail ulterioară utilizată pentru schimbul de declarații între utilizator și furnizor este "e-mail principal" în sensul acestor termeni și condiții. La primirea unei modificări a furnizorului de bază adresa de contact a e-mail trimite o cerere pentru a confirma modificarea. Confirmare este trimis de către furnizorul specificat de către utilizator a noii adrese de e-mail. Schimbarea adresei de e-mail de contact v-a fi făcută după confirmarea utilizatorului exprimat prin referință conținută în cererea de confirmare trimisă de către furnizorul specificat de către noul contact principal adres. Furnizorul va informeaza utilizatorul despre schimbarea printr-un e-mail trimis de către utilizator a adresei de contact menționat principal de e-mail înainte de implementarea modificării. 

Furnizorul nu este răspunzător față de utilizator în schimbarea ilegală a adresei a principalelor date de contact a e-mailului. Furnizorul poate cere utilizatorului să utilizeze baza sa de date a e-mailului doar în cazuri exceptionale.

V. Etape tehnice pentru a incheia contracte de vânzăre-cumpărare. 

Utilizatorii folosesc în principal interfață Furnizorului,a contractelor de vânzare oferite de furnizorii de mărfuri ONLINESALTELE.RO. Contractul se încheie în limba bulgară. 

Contractul cu utilizatorul furnizorului conform datelor furnizate la înregistrare și conținute în profilul personal al utilizatorului. Pentru evitarea oricărui dubiu, sunt datele cu care a fost creat contul cu un ISP.

Furnizorul va include interfata de pe site-ul său, mijloacele tehnice de identificare și corectare a erorilor la introducerea informațiilor înainte de a face orice declarație cu privire la contract.

Acest contract este încheiat de momentul înregistrării utilizatorului. Contractul de vânzare a mărfurilor se încheie în momentul depunerii interfeței sale de utilizator prin intermediul furnizorului și confirmarea prin telefon.

Încheierea acestui acord și încheierea contractului de vânzare-cumpărare, furnizorul de mărfuri informează explicit utilizatorului într-un mod adecvat prin mijloace electronice.  

În termen de 24 de ore de la comandă, in zilele lucratorare, de luni până vineri, de la 8:00 la 20:00; sâmbătă și duminică de la 10:00 până la 18:00, utilizatorii primesc un apel de la un angajat al Contractantului. Prin acest apel Utilizatorii vor fi din nou informati în mod expres cu privire la prețul final de vânzare al produsului comandat de pe SALTELE24.ONLINE, inclusiv valoarea exactă a ofertei, timpul de livrare și disponibilitatea produsului pentru a se evita orice ambiguitate sau confuzie. 

În timpul unei convorbiri telefonice cu angajatul persoana  care a contactat utilizatorul, acesta din urmă poate refuza produsul solicitat de către ONLINESALTELE.RO, în mod clar și explicit își poate  exprima dorințele lor. Refuzul poate fi făcută înainte de a primi solicitarea de confirmare, prin apelare unui furnizor oficial prin telefon: + 40 31 22 94 666  sau e-mail s[email protected] .

O condiție pentru încheierea unui contract de vânzare-cumpărare între furnizor și utilizator prin confirmarea  comenzii de către utilizator prin telefon în conformitate cu procedura de mai sus. 

Instrucțiunea privind încheierea contractului și confirmarea primirii acestuia sunt considerate primite atunci când părțile abordate sunt în măsură să le acceseze. 

Furnizorul  livrează mărfurile specificate la adresa utilizatorilor și nu este răspunzător în cazul în care se produc erori. 

Utilizatorii încheie contractul de vânzare- livrare prin următoarea procedură:
1. Desfășurarea inregistrarilor pe  ONLINESALTELE.RO si furnizarea datelor necesare în cazul în care utilizatorul nu s-au înregistrat până în prezent în ONLINESALTELE.RO;
2. Conectându să îndeplinesc ordinele de pe ONLINESALTELE.RO prin identificarea cu un nume de utilizator și o parolă; 
3. Selectarea uneia sau mai multora dintre produsele propuse ONLINESALTELE.RO și adăugarea acestora la lista de produse pentru cumpărare;
4. Furnizarea datelor pentru livrare;
5. Alegerea metodei și a momentului de plată a prețului. 
6. Confirmare comenzii, chiar după apelul telefonic a unui furnizor; 

Livrarea
Mărfurile sunt livrate destinatarilor sub semnătură  (la discreția persoanei care efectuează livrarea) iar comanda este livrată la intrarea clădirii. În incapacitatea sau dificultatea de a comunica personal cu destinatarul , transporturile sunt livrate după cum urmează: 1. o adresă de muncă -  la adresa persoanei cu un loc de muncă, menționând numele persoanei care primește transferul. 2. La o adresa de domiciliu - un membru al casei, menționând numele persoanei care primește transferul. Atunci când devine imposibil pentru transport, nu din vina contractantului sau a curierului persoanei care efectuează apelurile de aprovizionare către numărul de telefon de contact a clientului pentru a fi specificat de la orice birou al utilizatorului de curierat poate primi comanda. 
Livrarea se face pana in fața blocului/casei. Furnizorul nu este obligat să duca marfa pană la etajul clientului. Mărfurile sunt acceptate și transmise la intrarea clădirii sau a casei.

Achitarea produsului.
Utilizatorul poate plăti prețul produselor comandate, folosind una dintre aceste opțiuni de expediere coș și plată. În cazul în care utilizatorul alege opțiunea de livrare prin curier și plata în numerar, acesta trebuie să plătească prețul articolelor comandate, la primirea mărfurilor. În cazul achiziției de bunuri de depozit de 30%, Utilizatorul este obligat să plătească suma depozitului prin transfer bancar în contul furnizorului, apoi reziduuri din cauza cantității de 70% la primirea bunurilor comandate.

În cazul în care valoarea contractului de către utilizator este egal cu sau mai mare de 15 000 leva, plata se face numai prin transfer bancar sau depozit într-un cont bancar al contractantului. 

VI. Drepturile specifice furnizorului. PROTECȚIA CONSUMATORILOR 

Regulile secțiuni VI din acești termeni și condiții se aplică beneficiarilor, care, conform datelor stabilite pentru încheierea contractului de vânzare-cumpărare  sau de înregistrare ONLINESALTELE.RO, se poate concluziona că consumatorii  se pot baza pe Legea privind protecția consumatorului, al comerțului electronic și/sau a Directivei 2011/83 / CE a Parlamentului European și a Consiliului din 20 octombrie 2011. 

Principalele caracteristici ale produselor oferite de furnizor sunt definite în profilul fiecărui produs pe site-ul web al ONLINESALTELE.RO. Fotografiile sunt ilustrative, iar Contractantul nu este răspunzător în caz de divergență în culori sau  modele.  

Costul  mărfurilor cu toate taxele incluse este determinat de furnizor în profilul fiecărui produs pe site-ul web al ONLINESALTELE.RO. Costul corespondenței, costurile de transport și instalare de mobilier incluse în prețul bunurilor este determinat de către contractant și sunt furnizate informații utilizatorilor în următoarele momente înainte de semnarea contractului: 
>În profilul fiecăruia dintre produsele din site-ul ONLINESALTELE.RO;
>Atunci când selectați produsele pentru încheierea unui contract de vânzare-cumparare.
>În care rezumă întreaga ordine a utilizatorului și a aprobării acestuia;

Metoda de plată, livrare și executare a contractului este definit în acești termeni și condiții și informațiile furnizate consumatorului la locul Contractantului. Informatiile sunt actualizate la momentul vizualizarea site-ul  ONLINESALTELE.RO înainte de încheierea contractului de vânzare-cumpărare.

Prestatorul trebuie să specifice condițiile de furnizare e diverselor bunuri către site-ul de ONLINESALTELE.RO. Stările furnizorului înainte de încheierea contractului și  valoarea totală a contractului, toate sunt conținute în produsele sale. 

Utilizatorii sunt de acord că toate datele solicitate de Legea cu privire la protecția consumatorului informații pot fi furnizate prin intermediul interfeței platformei ONLINESALTELE.RO sau prin e-mail .

Utilizatorul este de acord că prestatorul are dreptul de a primi o plată în avans a acordurilor semnate de utilizator pentru vânzarea și cumpărarea de bunuri și de livrare a acestora. Utilizatorul selectează în mod independent, dacă dorește să plătească  prețul pentru a livra bunurile înainte sau în momentul livrării.

Dreptul de retragere

Utilizatorul are dreptul, fără compensații sau penalități și fără a da nici un motiv de a se retrage din contract în termen de 14 zile de la data primirii mărfurilor prin intermediul formularului unic de retragere, disponibile pe site-ul web a Furnizorului la: http:// SALTELE24.ONLINE /terms sau altă declarație fără echivoc, care pot fi înregistrate pe un suport durabil. Informații pentru exercitarea dreptului de retragere este disponibil în acești termeni și condiții.  

Pentru a fi acceptat este nevoie ca produsul sa fie returnat: (1) Utilizatorul poate trimite un mesaj prin e-mail, prin care afost facută comanda:  [email protected], care indică codul  produsului  returnat și specificați cum ati comandat si  suma plătită, dacă este necesar, la IBAN și (2) pentru a trimite produsul Furnizorului prin curier către consumator. Prestatorul trebuie să primească produsul cu eticheta originală, nici un indiciu că mărfurile au fost utilizate de către client, nu sunt deteriorate sau tratate în nici un fel și în conformitate cu toate celelalte condiții ale Legii privind protecția consumatorilor, împreună cu primirea, bonul de livrare, eticheta produsului și a ambalajului. În cazul în care a fost emisă factura, acesta ar trebui să fie returnat și ea. 

Dreptul de retragere nu se aplică în următoarele cazuri:
1. La livrarea  saltelelor care au un anumit mod de ambalare și care după imprimare, nu pot fi readuse la starea anterioară; 
2. Livrarea mărfurilor personalizate pentru utilizator sau în funcție de cerințele individuale ale acestora; 
3. Furnizarea de bunuri care, prin natura lor, se pot deteriora sau au o durată scurtă de garanție. 
4. Furnizarea de bunuri sigilate care au fost desigilate după livrare și nu pot fi returnate din motive de igienă sau de protecție a sănătății;
5. Livrarea de mărfuri după ce au fost livrate și prin natura lor, sunt amestecate cu alte bunuri care nu pot fi separate;
6. Produse la promoție. 

În cazul în care Contractantul nu a îndeplinit obligațiile de a furniza informații prevăzute în Legea privind protecția consumatorilor, Utilizatorul are dreptul de a se retrage din contract în termen de un an și 14 zile de la data primirii bunurilor. Atunci când informațiile sunt furnizate consumatorului în perioada de retragere, ea începe să se desfășoare de la data acordării. Utilizatorul are dreptul de a face o declarație de retragere în cadrul acestei secțiuni direct furnizorului prin intermediul formularului integrat de retragere, disponibile pe site-ul web al furnizorului la.

În cazul în care consumatorul își exercită dreptul de retragere de la distanță sau în afara spațiului comercial contractului, contractantul rambursează toate plățile primite de la consumator, deoarece acestea deduc taxa de livrare, fără întârziere nejustificată și nu mai târziu de 14 zile de la data în care a fost notificat decizia de a anula contractul. Furnizorii  recuperează sumele primite numai prin banca desemnată de către contul bancar al utilizatorului.

În exercitarea dreptului de retragere, costul returnării bunurilor livrate pe cheltuiala Utilizatorului, iar Utilizatorul cu  suma plătită în temeiul contractului se deduce costul de livrare a mărfurilor. Prestatorul va fi obligat să ramburseze costurile suplimentare pentru livrarea mărfurilor în cazul în care consumatorul are  o altă metoda decât cel de livrare standardă, oferite de catre contractant la livrare aleasă în mod expres. 
* Despachetarea saltelei cu o  dimensiunea sau model greșit din cauza clientului nu poate fi înlocuită.

În cazul exercitării dreptului de retragere a bunurile care sunt de mobilier, Utilizatorul este obligat să plătească toate costurile de demontare a mobilierului și de a le restitui la furnizorul lor la depozit. 
Utilizatorul este obligat să stocheze mărfuri primite de către Antreprenor și conservarea calității și a siguranței acestora pe parcursul perioadei de retragere.

Contractantul trebuie sa  recupereze bunurile el însuși, el poate reține plata sumelor de către utilizator, până când primeste bunurile sau până când consumatorul a furnizat dovezi care a trimis înapoi bunurile, în funcție de care dintre cele două avut loc mai devreme .

Livrarea produselor se stabilește pentru fiecare produs in parte, la încheierea contractului cu utilizatorul prin intermediul Furnizorului site-ului. În cazul în care utilizatorul și furnizorul nu au stabilit data de livrare, data livrării bunurilor este de 30 de zile de la data următoare trimiterea specificațiilor clienților Furnizorului prin intermediul furnizorului site-ului. În cazul în care Contractantul nu poate îndeplini contractul deoarece îi lipsesc bunurile comandate, acesta este obligat să informeze consumatorul și să recupereze sumele plătite. 

Clientul și furnizor sunt de acord cu cerința de a furniza informațiile furnizate în Legea privind protecția consumatorilor va fi îndeplinită în cazul în care furnizarea lor este făcută de către o persoană sau o adresă de email pentru care ar putea deduce circumstanțele pe care le vor transmite informațiile utilizator - parte la contract.

VII. Perioada de probare a promotiilor. 
Treizeci de zile de probare, procesul este valabil numai la procurarea saltelelor, pernelor și saltelelor de top. 

Dacă vă răsganditți  sau nu sunt complet mulțumit cu achiziția  saltelelor, pernelor sau a toppers, în termen de 30 de zile calendaristice de la primirea marfei, puteți returna orice produs neutilizat la primirea sau orice alt document contabil. În cazul în care are  ambalajul original, vi se va returna suma plătită. În cazul în care pachetul este desfăcut, și, în special, pentru mașină saltele sub vid rola care sosesc vor primi un voucher pentru achiziții de la magazinul on-line de valoare egală cu suma plătită. 

Noi nu accepta returnarea de articolelor cu formă modificată, materialele neambalate lenjerie de pat, pilote, perne, saltele de protecție, saltele pentru copii si toppers. Sumele plătite pentru colectarea de mărfuri, costurile de instalare și de transport nu sunt rambursate. Furnizorul își rezervă dreptul de a refuza înlocuirea sau restituirea la discreția sa. 

Toate costuri de transport și alte de returnare a bunurilor sunt suportate integral de către utilizator. Până la întoarcerea mărfii de către consummator, este riscul de pierdere sau deteriorare accidentală a produselor iar această responsabilitate ii revine consumatorului.

VIII. ALTE CONDIȚII 

Furnizorul livrează bunurile livrate utilizatorului  la încheierea perioadei contractuale. În cazul în care termenul nu este convenit în mod explicit între părți în încheierea contractului, contractantul livrează  mărfurile într-un interval de timp rezonabil, dar nu mai târziu de două luni.

Utilizatorul trebuie să examineze mărfurile în momentul livrării de către furnizor și dacă îndeplinește cerințele pentru a notifica imediat Furnizorul.

În cazul în care utilizatorul a ales să plătească mărfurile la livrare, contractul de vânzare la distanță încetează în următoarele cazuri:
> Utilizatorul nu plătește factura curierului în momentul livrarii.
>Utilizatorul a specificat o adresă incorectă sau inexactă sau ambele, în ziua livrării și nu răspunde la telefon pentru a negocia cu curier pentru a lua livrare.

IX. POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE

Furnizorul și-a solicitat înregistrarea ca operator cu numarul de identificare 1405574 / 26.8.2014.
Prin acceptarea acestor termeni si conditii de utilizare permite nedeterminat acordul explicit și necondiționat, de a furniza date cu caracter personal să fie colectate, stocate, prelucrate și utilizate de către contractant și autorizate de către terțe părți în scopul executării corespunzătoare a contractului de vânzare la distanță și de livrare bunurile comandate, business intelligence, în scopul de a îmbunătăți serviciile oferite de furnizor de marketing și în scopuri promoționale și furnizor de analiză pentru informații cu privire la campaniile de marketing, promoții și tombole organizate de către furnizor, precum și alte Act eligibile în scopuri de protecție a datelor.

Furnizor de date cu caracter personal trebuie să colecteze de la clienți în legătură cu prelucrarea și livrarea comenzilor lor sunt listate pe formularul de înscriere în coșul de cumpărături atunci când comandați. Utilizatorul furnizează în mod voluntar, poate, în orice moment pentru a obține informații cu privire la utilizarea și prelucrarea datelor cu caracter personal.

Prestatorul nu are acces la datele de pe card, precum și datele de autentificare în plată prin card de credit sau de debit sau din contul ePay.bg. Accesul la acestea au emitent, respectiv, banca de carate client, ePay.bg si organizare bancara pentru plata cu cărți în Bulgaria - Borika. Ele asigură securitatea datelor clienților. 

Furnizarea de date cu caracter personal este obligatorie numai pentru a comanda produse din magazinul online. Site-ul poate fi vizualizat de către utilizatori în mod liber, fara inregistrare. Câmpurile care trebuie în mod necesar să fie completate în ordine, sunt marcate cu un asterisc. 

În cazul în care  orice utilizator  a pierdut sau a uitat numele de utilizator și parola, Contractantul are dreptul să pună în aplicare anunțat "Procedura de nume și parole de utilizator pierdute sau uitate", disponibil la http://saltele24.online/customer/account/forgotpassword /

În cazul în care utilizatorul a subscris în mod voluntar la newsletter-ul, Contractantul are dreptul să trimită un buletin informativ oferit la adresa de e-mail. Utilizatorul poate retrage în orice moment la primirea acesteia, apăsând pe link-ul de dezabonare de la newsletter in email-ul primit. 

Cookie-urile sunt documente imperceptibile care sunt stocate temporar pe hard disk-ul și pentru a permite ONLINESALTELE.RO pentru a identifica computerul data viitoare când vizitați site-ul. ONLINESALTELE.RO folosesc "cookies" doar pentru a aduna informații cu privire la utilizarea site-ului nostru. 

X. MODIFICAREA ȘI ACCESUL LA CONDIȚIILE GENERALE 

Acești termeni și condiții pot fi modificate de către contractant, pentru care acesta din urmă va notifica în termen de șapte zile, într-un mod adecvat pentru toți utilizatorii ONLINESALTELE.RO, care au înregistrat. Furnizorul și utilizatorul sunt de acord ca orice supliment sau modificare a acestor termeni va fi eficientă pentru utilizator după notificarea explicită de către furnizor în cazul în care utilizatorul nu declară în condiția de o lună pe care le-au respins.

Utilizatorul este de acord că toate declarațiile contractantului în legătură cu modificarea acestor termeni și condiții vor fi trimise la adresa de e-mail specificată de către utilizator în timpul înregistrării. Utilizatorul este de acord că e-mail-uri trimise în temeiul prezentului articol trebuie să fie semnate cu o semnătură digitală, pentru a avea efect asupra lui.

Furnizorul  publica acesti termeni si conditii la: http://saltele24.online/terms împreună cu toate modificările și completările la acestea. 

XI. REZILIEREA

Acești termeni și condiții și un acord intre Utilizator si Furnizor se încheie în următoarele cazuri:

1. reziliere și declarația de insolvabilitate sau de faliment al uneia dintre părți;

2. de comun acord al părților în scris;

3. fețe cu o notificare de către oricare dintre părți în cazul neîndeplinirii obligațiilor celeilalte părți;

4. Incapacitatea obiectivă a oricărei dintre părți să își îndeplinească obligațiile;

5. în sechestrare sau echipamentele de etanșare din partea autorităților guvernamentale;

6. în cazul exercitării dreptului de retragere în temeiul art. 55, alin. 1 din Legea privind protecția consumatorilor. În acest caz, rezilierea se referă numai la contractul individual pentru vânzarea de bunuri specifice de la e-shop 

XII. ALTE INFORMAȚII 

Eventuala invaliditate a oricărei prevederi a acestor termeni și condiții nu va anula întregul contract.

Pentru aceste probleme contractuale restante legate de punerea în aplicare și interpretarea prezentului contract se aplică legile Republicii Bulgaria.

Toate disputele dintre părțile la prezentul contract se soluționează de către instanța competentă sau Comisia pentru Protecția Consumatorului.

Compara produse